Atletika je kraljica sportova * Mladenovac - Atletska škola * Atletski klub okupljala mlade i decu koji žele da sa nama treniraju, a kasnije i osvajaju medalje – Atletika je kraljica sportova * Miloš Trivunović je jedan od najuspešnijih srpskih veterana * Sport u Mladenovcu * Atletika je polazište i temelj za sve ostale sportove * Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici … * Atletski klub Mladenovac * Milica Milosevic * Atletska škola - Mladi atletičari iz Mladenovca, Beograd * Sportsko klub za decu i mlade * Prijatelj učeničkih veb radova stamparija iz Beograda - Stamparija , Minel Trafo d.o.o. - Slobodan Gajevic, Minel Trafo Facebook

Najuspešniji sportisti - Mladenovac

U četvrtak, 24. aprila, u hotelu Selters - Mladenovac, u prisustvu 200 sportista i sportskih radnika, kao i medija, uručena su priznanja najuspešnijim sportistima Mladenovca za 2008. godinu.
Najuspešnija pionirka u 2008. godini je atletičarka Dajana Petković iz AK Mladenovac. Dajana je osvojila drugo mesto na Prvenstvu države u krosu, drugo mesto na belom krosu šest puta je bila prva u letnjoj i zimskoj Beoligi, prvo mesto na Prvenstvu države za mlađe pionirke na 600 metara.
Najuspešniji veteran je Miloš Trivunović iz AK Mladenovac. Trivunović već duži niz godina beleži izuzetne uspehe u konkurenciji veterana. Prvak je Evrope u trčanju na 800 i 500 metara, prvak Balkana u istim disciplinama, osvojio je zlatnu balkansku medalju u štafeti 4h400m, prvak Balkana u krosu, prvak Srbije u polumaratonu, mešovitoj štafeti, prvak Srbije na 800 metara i krosu na 4000 metara.
MLADENOVAC - AK MLADENOVAC
--------------------------------------------------------------------------------------
Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici, želja nam je da promovišemo atletiku, sport, ali i da pošaljemo poruku da Atletika zaslužuje podršku jer atletika baš i nije sport u koji se ulaže i koji je nezasluženo mnogo manje popularan poput drugih sportova.

Usmeriti mlade u sport je prevashodni zadatak i nastavnika i trenera, ali i roditelja –
Mladi atletičari iz Mladenovca

* Rekli su : " Uživajte u sportu, atletici , pokušavajte, jer nikad ne znate koliko daleko možete dogurati. " - Karl Frederik Luis * Najbolji atletičar XX veka.
* Autor teksta i aktuelnih vesti - fotografije: Milica Milošević | AK Mladenovac   *   Administrator: Marija Gajević ,   DECA I ŠKOLA