Atletika je kraljica sportova * Mladenovac - Atletska škola * Atletski klub okupljala mlade i decu koji žele da sa nama treniraju, a kasnije i osvajaju medalje – Atletika je kraljica sportova * Miloš Trivunović je jedan od najuspešnijih srpskih veterana * Sport u Mladenovcu * Atletika je polazište i temelj za sve ostale sportove * Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici … * Atletski klub Mladenovac * Milica Milosevic * Atletska škola - Mladi atletičari iz Mladenovca, Beograd * Sportsko klub za decu i mlade * Prijatelj učeničkih veb radova stamparija iz Beograda - Stamparija , Minel Trafo d.o.o. - Slobodan Gajevic, Minel Trafo Facebook

KUP SRBIJE, seniori - Senta * AK Mladenovac

16.05.2009 - 17.05.2009. god. KUP SRBIJE, seniori - kvalifikacije II kolo (Senta)
Atletski klub Mladenovac učestvovao je sa tri takmičara koji su posle dobrih rezultata stigli do novih ličnih i klupskih priznanja.
Mladi senior AK Mladenovac Goran Ukić (1988), u subotu je odlično istrčao trku na 5000 metara i pobedio u vremenu 16,55,12, a u nedelju je ponovo bio u odličnom takmičarskom bioritmu i u trci na 3000 metara stigao je drugi u vremenu 8,57,97, pa se u Senti dva vikend dana dva puta peo na pobedničko postolje.
Čiča Dositej Luka (1991), junior AK Mladenovac, trčao je na 200 metara i ostvario vreme 24,53 i stigao do svog najboljeg rezultata u ovoj disciplini do sada.
Lep uspeh postigao je i treći član AK Mladenovac, najmlađi Vlada Crnogorac (1993), koji je trku na 800 metara istrčao za 2,6,25 i popravio na ovoj deonici svoj najbolji rezultat za dve sekunde.
MLADENOVAC - AK MLADENOVAC
--------------------------------------------------------------------------------------
Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici, želja nam je da promovišemo atletiku, sport, ali i da pošaljemo poruku da Atletika zaslužuje podršku jer atletika baš i nije sport u koji se ulaže i koji je nezasluženo mnogo manje popularan poput drugih sportova.

Usmeriti mlade u sport je prevashodni zadatak i nastavnika i trenera, ali i roditelja –
Mladi atletičari iz Mladenovca

* Rekli su : " Uživajte u sportu, atletici , pokušavajte, jer nikad ne znate koliko daleko možete dogurati. " - Karl Frederik Luis * Najbolji atletičar XX veka.
* Autor teksta i aktuelnih vesti - fotografije: Milica Milošević | AK Mladenovac   *   Administrator: Marija Gajević ,   DECA I ŠKOLA