Atletika je kraljica sportova * Mladenovac - Atletska škola * Atletski klub okupljala mlade i decu koji žele da sa nama treniraju, a kasnije i osvajaju medalje – Atletika je kraljica sportova * Miloš Trivunović je jedan od najuspešnijih srpskih veterana * Sport u Mladenovcu * Atletika je polazište i temelj za sve ostale sportove * Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici … * Atletski klub Mladenovac * Milica Milosevic * Atletska škola - Mladi atletičari iz Mladenovca, Beograd * Sportsko klub za decu i mlade * Prijatelj učeničkih veb radova stamparija iz Beograda - Stamparija , Minel Trafo d.o.o. - Slobodan Gajevic, Minel Trafo Facebook

Prvenstvo Beograda u KROSU 2009

AK Mladenovac * Prvenstvo Beograda u KROSU u organizaciji Atletskog saveza Beograda i Atletskog kluba OAK Beograd održan je u Zvezdarskoj šumi.
AK Mladenovac je osvojio četiri medalje na prvenstvu Beograda u krosu.
Na krosu je nastupilo sedamnaest atletičara našeg kluba - AK Mladenovac.
Medaljama su se okitili:
* 1200 m – Stariji pioniri 1994/95.
1. mesto osvojila Dajana Petković (rođ.1995.)
* 400 m – Atletske škole devojčice 1998/99.
2. mesto osvojila Milica Miloševic (rođ.1998.)
* 800 m – Mlađe pionirke 1996/97.
2. mesto osvojila Katarina Mirić (rođ.1996.)
* 1500 m – Mlađi juniori 1992/93.
2. mesto osvojio Vlada Crnogorac (rođ.1993.)

MLADENOVAC - AK MLADENOVAC
--------------------------------------------------------------------------------------
Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici, želja nam je da promovišemo atletiku, sport, ali i da pošaljemo poruku da Atletika zaslužuje podršku jer atletika baš i nije sport u koji se ulaže i koji je nezasluženo mnogo manje popularan poput drugih sportova.

Usmeriti mlade u sport je prevashodni zadatak i nastavnika i trenera, ali i roditelja –
Mladi atletičari iz Mladenovca

* Rekli su : " Uživajte u sportu, atletici , pokušavajte, jer nikad ne znate koliko daleko možete dogurati. " - Karl Frederik Luis * Najbolji atletičar XX veka.
* Autor teksta i aktuelnih vesti - fotografije: Milica Milošević | AK Mladenovac   *   Administrator: Marija Gajević ,   DECA I ŠKOLA