Atletika je kraljica sportova * Mladenovac - Atletska škola * Atletski klub okupljala mlade i decu koji žele da sa nama treniraju, a kasnije i osvajaju medalje – Atletika je kraljica sportova * Miloš Trivunović je jedan od najuspešnijih srpskih veterana * Sport u Mladenovcu * Atletika je polazište i temelj za sve ostale sportove * Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici … * Atletski klub Mladenovac * Milica Milosevic * Atletska škola - Mladi atletičari iz Mladenovca, Beograd * Sportsko klub za decu i mlade * Prijatelj učeničkih veb radova stamparija iz Beograda - Stamparija , Minel Trafo d.o.o. - Slobodan Gajevic, Minel Trafo Facebook

Prvenstvo Srbije - Mlađe pionirke

Prvenstvo Srbije za mlađe pionirke održano je u Sremskoj Mitrovici u subotu 2.jula 2011.godine
Mladenovčanka, mlada atletičarka AK Mladenovac Milica Milošević zauzela je prvo mesto u trci na 600m.
I postala prvak Srbije
Teško je pobrojati uspehe mlade mladenovačke atletičarke rođene 1998. god.
Milica trenira atletiku već sedam godina u AK. Mladenovac. Učenik je OŠ. Kosta Đukić u Mladenovcu.
Milica Milosević je bila reprezentativac Beograda za atletičarke u kategoriji mlađih pionirki na međunarodnom atletskom mitingu za mlađe i starije pionire/ke koji je održaano početkom septembra u Italiji.
Atletski savez Beograda je u Stari Dvoru 5.12.2009 Milicu Milosević proglasio za najuspešniju atletičarku '98. atletske škole.
--------------------------------------------------------------------------------------
Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici, želja nam je da promovišemo atletiku, sport, ali i da pošaljemo poruku da Atletika zaslužuje podršku jer atletika baš i nije sport u koji se ulaže i koji je nezasluženo mnogo manje popularan poput drugih sportova.
Usmeriti mlade u sport je prevashodni zadatak i nastavnika i trenera, ali i roditelja –
Mladi atletičari iz Mladenovca
ATLETIKA MLADENOVAC
* Rekli su : " Uživajte u sportu, atletici , pokušavajte, jer nikad ne znate koliko daleko možete dogurati. " - Karl Frederik Luis * Najbolji atletičar XX veka.
* Autor teksta i aktuelnih vesti - fotografije: Milica Milošević | AK Mladenovac   *   Administrator: Marija Gajević ,   DECA I ŠKOLA