Atletika je kraljica sportova * Mladenovac - Atletska škola * Atletski klub okupljala mlade i decu koji žele da sa nama treniraju, a kasnije i osvajaju medalje – Atletika je kraljica sportova * Miloš Trivunović je jedan od najuspešnijih srpskih veterana * Sport u Mladenovcu * Atletika je polazište i temelj za sve ostale sportove * Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici … * Atletski klub Mladenovac * Milica Milosevic * Atletska škola - Mladi atletičari iz Mladenovca, Beograd * Sportsko klub za decu i mlade * Prijatelj učeničkih veb radova stamparija iz Beograda - Stamparija , Minel Trafo d.o.o. - Slobodan Gajevic, Minel Trafo Facebook

AK Mladenovac - Pobeda za Milicu

Beograd - Marakana
7. i 8. februara, u tunelu beogradske „Marakane“ održano je prvo kolo zimske Beo lige u atletici. Takmičilo se u disciplini sprinta i skoka u dalj.
Atletski klub Mladenovac, iako u zimskom periodu nema uslova za trening sprintera, učestvovao je u prvom kolu sa deset svojih mlađih takmičara.
U konkurenciji atletskih škola Milica Milošević (1998) potvrdila je svoj talenat i kvalitet i u trci na 50 metara u solidnoj konkurenciji osvojila prvo mesto u vremenu 8,20.
Ostale njene klupske kolege proverile su trenutne mogućnosti, formu i sticali takmičarska iskustva.
Za mladenovačke atletičare sledeći veliki takmičarski izazov je učešće na Krosu Srbije krajem februara, a do tada, uz redovne treninge, proveriće se forma i pripremljenost učešćem u drugom kolu zimske Beo lige.
---------------------------------------------------------------
Za uspeh je potrebno imati puno volje, želje i ljubavi prema atletici, želja nam je da promovišemo atletiku, sport, ali i da pošaljemo poruku da Atletika zaslužuje podršku jer atletika baš i nije sport u koji se ulaže i koji je nezasluženo mnogo manje popularan poput drugih sportova.

Usmeriti mlade u sport je prevashodni zadatak i nastavnika i trenera, ali i roditelja –
Mladi atletičari iz Mladenovca

Rekli su : " Uživajte u sportu, atletici , pokušavajte, jer nikad ne znate koliko daleko možete dogurati. " - Karl Frederik Luis * Najbolji atletičar XX veka.
* Autor teksta i aktuelnih vesti - fotografije: Milica Milošević | AK Mladenovac   *   Administrator: Marija Gajević ,   DECA I ŠKOLA